Gedragsregels

Gesloten
Admin
Site Admin
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 jul 2018, 13:12

Gedragsregels

Bericht door Admin » 31 jul 2018, 22:10

Deze gedragsregels vormen een overeenkomst tussen het ‘Onafhankelijk Lyra-Lierse forum’ en haar geregistreerde leden.

Het forum is bedoeld als een plek waar iedereen in een vriendelijke en niet-agressieve omgeving kan discussiëren over verschillende onderwerpen. Het ‘Onafhankelijk Lyra-Lierse forum’ wil dat elke Lyra-Lierse supporter een aangename ervaring beleeft en de gedragsregels zijn dan ook opgesteld in overeenstemming met dat doel.

Om op het forum berichten te plaatsen is een account vereist. Bij de aanmaak van een account stemt een lid in met deze gedragsregels en ons privacybeleid.

Het ‘Onafhankelijk Lyra-Lierse forum’ kan niet garanderen dat berichten volledig correct zijn en is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van een bericht. Berichten geven louter de mening van de auteur weer. De berichten op het forum weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van de club K. Lyra-Lierse en/of haar medewerkers.

Een lid dient zich te onthouden van intimidatie en persoonlijke aanvallen jegens andere leden. Een lid stemt er mee in de rechten van andere leden te respecteren alsook respect te hebben voor verschillende meningen.

Op het forum is er geen plaats voor berichten die als vulgair, (seksueel) intimiderend, aanstootgevend of op enige manier als discriminerend beschouwd kunnen worden. Ook is er geen plaats voor opruiende taal met als bedoeling andere leden te tarten (bv ‘trolling’). Indien een lid van mening is dat een bericht aanstootgevend is, moedigen wij hem/haar aan om het bericht te rapporteren.

We vermijden politieke thema's. De ervaring leert ons dat deze discussies bijna steeds uitmonden in ruzie. Illegale inhoud (in welke vorm dan ook) is verboden op het forum. Het forum is een platform geschikt voor alle leeftijden, hierdoor is er geen plaats voor inhoud voorbehouden aan 18+ (zoals bv. pornografisch materiaal).

Dit forum richt zich voornamelijk op fans van K. Lyra-Lierse. Fans van andere ploegen zijn vanzelfsprekend welkom, maar er wordt uiteraard het nodige respect verwacht naar K. Lyra-Lierse toe.

Bij een schending van deze gedragsregels behoudt het ‘Onafhankelijk Lyra-Lierse forum’ zich het recht om berichten te verwijderen en/of een lid tijdelijk/permanent te verbannen. Wanneer een verbannen lid zich bij een tijdelijke/permanente ban opnieuw tracht te registreren met een nieuw account, om zo actuele een ban te omzeilen, zal de nieuwe account permanent verbannen worden.

Deze gedragsregels kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het is de verantwoordelijkheid van een lid om er voor te zorgen dat hij/zij op de hoogte is van de actuele gedragsregels.
Gesloten